hutspot > activiteiten > zwemles abc

zwemles abc

Dagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Groep: 1 t/m 8
Locatie: Recreatiecentrum Oostervant, Oostervantstraat 25, Tel: 010-4772100 https://oostervant.nl/
Periode: Doorlopend
Kosten: 2022: inschrijfgeld 28 euro, maandabonnement 51,40 euro, diplomazwemmen 31,20 euro.

Omschrijving activiteit: De kinderen komen gedurende de zwemlessen via verschillende ´badjes´(niveaus) steeds dichterbij het zwemdiploma A (B en C). Hutspot verzorgt de begeleiding van de zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. Het is belangrijk voor het aan- en uitkleden dat uw kind makkelijk zittende kleding draagt.

Bijzonderheden: Het is van belang dat u na inschrijving bij het Oostervant uw kind direct aanmeld bij Hutspot voor de zwemlesbegeleiding(wachtlijst). Wanneer uw kind een oproep van het Oostervant heeft ontvangen en het is (bijna) 5 jaar laat ons dat dan zo snel mogelijk weten zodat wij ons best kunnen gaan doen de begeleiding naar de zwemles voor uw kind te regelen. Wanneer uw kind stopt met de zwemles verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen met de medewerkers van kantoor. Zo kunnen wij tijdig op zoek naar een nieuwe passende activiteit voor uw kind.
Lestijd: Zwemlessen van 16:45 - 17:30 uur Bij voldoende aanmeldingen van kinderen van de Vrijeschool of Vierambacht organiseren we ook zwemlesbegeleiding voor de lessen van 16:00 - 16:45 uur
Ophaal informatie: Ophalen kan op deze locatie tot 18:00 uur. Daarna lopen we naar de Beukelsdijk, waar de opvang is tot 18:45 uur.