hutspot > activiteiten > diergaarde Blijdorp

diergaarde Blijdorp

Dagen: Dinsdag en donderdag
Groep: 3 t/m 8
Locatie: Diergaarde Blijdorp, Tel. 010-4431495 www.diergaardeblijdorp.nl
Periode: Doorlopend
Kosten: Diergaarde abonnement; abonnement voor 1 volwassene en max 5 kinderen €155,- (2022) (50 % korting met Rotterdampas). In overleg evt via Hutspot €60,- per kind per jaar.

Omschrijving activiteit: Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker gaan de kinderen dieren bekijken. De interesses van de kinderen en thema's zijn daarbij leidraad. Na afloop van de les wordt er vaak nog even in de speeltuin gespeeld. In de speeltuin is het voor de begeleiding niet mogelijk om de kinderen altijd ‘in het zicht’ te houden. Het is dan ook van belang dat kinderen deze zelfstandigheid aan kunnen.

Bijzonderheden: Kinderen die in groep 3 zitten kunnen vanaf het voorjaar mee met deze activiteit. Wij gaan lopend naar deze activiteit. Uw kind moet in het bezit zijn van een Diergaarde abonnement. Op dit moment is deze activiteit alleen op donderdag; Bij voldoende aanmeldingen starten we ook een groep Diergaarde Blijdorp op dinsdag.
Lestijd: 16:00 - 17:45 uur ( in de wintermaanden tot 17:00 uur)
Ophaal informatie: Direct na afloop van de activiteit op de van Aersenlaan (oude ingang). Daarna lopen we via de Velsenluststraat naar de Beukelsdijk, waar de opvang is tot 18:45 uur.