hutspot > activiteiten > jeugdtheater Hofplein

jeugdtheater Hofplein

Dag: Dinsdag
Groep: 4 t/m 8
Locatie: Jeugdtheater Hofplein, Pieter de Hoochweg 222, Tel: 010-2110050 www.hofpleinrotterdam.nl
Periode: Doorlopend
Kosten: seizoen 18/19: 305 euro. Betaling in termijnen is mogelijk.

Omschrijving activiteit: De Jeugdtheaterschool heeft meer dan 2000 leerlingen in de leeftijd van 6 tot 26 jaar. Op de theaterschool krijgen de kinderen les in toneelspel, zang en dans. Het seizoen wordt afgesloten met een presentatie van alle klassen op ‘de Werkplaats’.

Bijzonderheden: Eerst inschrijven bij de jeugdtheaterschool en daarna aanmelden bij Hutspot. Pas nadat de kinderen zijn geplaatst voor de lessen bij de theaterschool kunnen wij de begeleiding gaan regelen. We gaan met de kinderen op de fiets naar de theaterschool. Het is van belang dat de kinderen goed kunnen fietsen. Wanneer uw kind volgend schooljaar voor het eerst naar de jeugdtheaterschool gaat, is het noodzakelijk dat zij/hij in het voorjaar deelneemt aan de activiteit Fietsvaardigheid. Kledingvoorschrift: conform Hofplein huisregels.
Lestijd: 16.00 - 18.00 uur, 17.00 - 19.15 uur, 18.15 - 20.15 uur
Ophaal informatie: Na afloop van de les bij de jeugdtheaterschool. Afhankelijk van de lestijden kunnen de kinderen na de les met een pedagogisch medewerker van Hutspot mee terug fietsen naar de Beukelsdijk. Vóór aanvang van de lesperiode maken we hierover met u een vaste afspraak.