hutspot > activiteiten > spelen in de natuurspeeltuin

spelen in de natuurspeeltuin

Dagen: Maandag, dinsdag en donderdag
Groep: 4 t/m 8
Locatie: Natuurspeeltuin “De Speeldernis’, Roel Langerakweg 25, www.speeldernis.nl
Periode: Doorlopend

Omschrijving activiteit: Avonturen beleven in natuurspeeltuin de Speeldernis… zelf aan hutten werken, in bomen klimmen, bruggen bouwen en natuurlijk ook naar hartelust vrij buiten spelen op het terrein. Overal zijn plekjes waar de kinderen lekker kunnen spelen, daarom is het voor de begeleiding niet mogelijk om de kinderen altijd ‘in het zicht’ te houden.

Bijzonderheden: Gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. Uw kind moet in het bezit zijn van een zwemdiploma. Wij raden u aan uw kind kaplaarzen, regen- en reservekleding mee te geven. We gaan vanuit sommige scholen met de kinderen op de fiets naar deze activiteit. Het is daarom van belang dat de kinderen goed kunnen fietsen en altijd een fiets bij zich hebben. Als uw kind volgend schooljaar voor het eerst naar deze activiteit gaat, is het belangrijk dat zij/ hij dit voorjaar eerst deelneemt aan de activiteit Fietsvaardigheid.
Lestijd: 16:00 - 17:30 uur
Ophaal informatie: Direct na afloop van de activiteit op deze locatie. Daarna fietsen of lopen we terug naar de Hutspot locatie, waar de opvang is tot 18:45 uur.